Tyxo.bg counter

Design:

Projektowanie stron WWW

Zaun

КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА

КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА
КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА
Производител: OEM
Код на продукт: ZF-851
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 18.99лв
с ДДС: 18.99лв

 

УЛТРАЗВУКОВО ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА (КУЧЕГОН)
         ** ЗАЩИТА НА ВСЕКИ, КОЙТО В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ ИМА НЕЖЕЛАНИ КОНТАКТИ С АГРЕСИВНИ КУЧЕТА
         ** ЗАЩИТА НА ВАШЕТО КУЧЕ ПРИ РАЗХОДКА ОТ ДРУГИ КУЧЕТА
         ** СРЕДСТВО ОБУЧЕНИЕ /ДРЕСИРОВКА/ НА КУЧЕТА, В СЪЧЕТАНИЕ С УСТНИ И/ИЛИ РЪЧНИ КОМАНДИ
         ** ИЗПОЛЗВАНЕ КАТО ФЕНЕРЧЕ
           Ежедневно се сблъскваме с явлението “улично агресивно куче”. Налице са дори нападения от кучета върху деца и хора с фатален изход. Цената на лечението, причинената психическа травма и загубените работни дни надвишават многократно цената на ултразвуковото защитно устройство- КУЧЕГОН!
 
            КУЧЕГОН се използва от всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с агресивни кучета за тяхното отблъскване. Отличен помощник на всеки пешеходец, деца и жени, болни, възрастни и трудно предвижващи се хора.
 
            КУЧЕГОН успешно се използва и за защита на вашия домашен любимец при разходка от други агресивни кучета, както и като средство за обучение /дресировка/ на кучета.
 
            КУЧЕГОН е „супер оръжие” и излъчва ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 db, който не се чува от хората, но кучетата и животните го чуват отлично. Ултразвукът им създава неприятно усещане (не и болка), което ги кара да освободят зоната около Вас, да избягат или да се отдръпнат.
             За използване от дясната страна на устройството има кръгъл бутон ON за включванеи до него продълговат с три режима на работа: основен “Chser”- за отблъскване на кучета; “Train”-за обучение /дресиране/ на кучета и “Light”- използване катофенерче.
            КУЧЕГОН е напълно безопасен уред, както за хората, така и за кучетата, котките и останалите животни. Той е хуманна алтернатива на силовите методи за защита. Независимо от това не го насочвайте директно към хора.
 
              КУЧЕГОН се насочва към застрашаващото Ви куче и се натиска бутона ON за 1-2 секунди. Действието се повтаря, докато се получи желания ефект за отблъскване на кучето.
            КУЧЕГОН не се използва без причина срещу кучета, които с нищо не ви пречат или застрашават. Безпричинното въздействие може да предизвика агресивност или непредвидима реакция в поведението на кучето.
              Максимално ефективното разстояние на въздействие върху кучето е 5-7 м, но фактически то е доста по-голямо и затова, не е излишно да опитате “защитната отбрана”, още на разстояние 10-15 м от кучето.
 
            КУЧЕГОН работи с алкална плоска батерия 9V, която е включена в комплекта. Срокът  на използване на батерията е 12-18 месеца.
          КУЧЕГОН успешно се ползва от инкасаторите, пощальоните, сервизните специалисти и много други. Той се продава и използва по целия свят и е незаменим помощник на хора, имащи нежелани контакти с кучета в служебното си и лично ежедневие.
            Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвуковото електронно устройство е различна- кучето може да продължи да лае от разстояние, да избяга или просто да преустанови агресивността си. Но при контакт с кучета от особено опасни породи е желателно да се вземат и допълнителни мерки за защита, съобразно обстановката.
             КУЧЕГОН има размери: 125х45х24 мм и тегло 70 грама.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: Кучегон,
Powered By OpenCart.
MolMarket © 2020