Design:

Projektowanie stron WWW

Zaun

Категории

Високочестотни говорители за кола - пиезопищялки CHAIRMAN AJ1515

Високочестотни говорители за кола - пиезопищялки CHAIRMAN AJ1515
Високочестотни говорители за кола - пиезопищялки CHAIRMAN AJ1515
Производител: OEM
Код на продукт: CHAIRMAN AJ1515
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 3.99лв
с ДДС: 3.99лв

Телефон за поръчки: 0898 930 180

AIRMAN AJ1515 Високочестотни говорители за кола (пиезопищялки) 97dB к-т 2бр.

Комплектта включва 2 говоритела с кабел, пластмасови поставки и вграден кондензатор 4.7uf/50V като филтър (crossover)

Високочестотни говорители пищялки - пиезо, комплектта включва 2 говоритела с кабел, пластмасови поставки и вграден кондензатор 4.7uf/50V като фиртър (crossover).

Диаметър - 36мм

Цената е за комплект 2бр !

Звукът, идващ от фабрично интегрираната аудио система в автомобила ви не ви удовлетворява? Ние имаме перфектното решение на проблема – комплект пищялки за кола, предназначени да подобрят качеството на звука във високите честоти на вашата стерео уредба. Това е универсална разработка, съвместима със 100% от автомобилите в света. Продуктът се предлага под формата на комплект, включващ всички детайли за монтаж и свързване.

Технически характеристики и принцип на работа

Високочестотните говорители / пищялки, които ви предлагаме, представляват мобилна аудио система с 500W максимална мощност, 4 Ohm импеданс и вграден кондензатор 4.7uf/50V, който да изпълни функцията на филтър (crossover). Кондензаторът позволява незабавна инсталация във всички автомобили и интеграция към всички автомобилни аудио системи.

Високоговорителите ви дават повече саунд при по-малък разход на енергия. С едва 2.8V ще можете да се насладите на 100dB чист звук. Към високоговорителите са добавени още кабел за непосредствено свързване и пластмасови поставки за стабилен монтаж. Предимство на този продукт е неограниченият избор на място за монтаж. Пищялките могат да се инсталират във всеки участък на автомобилното купе.

Голяма част от собствениците на автомобили прибягват до употребата на високочестотни говорители, за да подобрят качеството на звука във високите честоти. Фабрично заложените високоговорители произвеждат звук, използвайки електромагнитна лента за задвижване на гъвкавия конус напред и назад.

Те, също така използват драйвери, които служат за преобразуване на електрическите сигнали във физически вибрации, вследствие на което става възможно възпроизвеждането на записани звуци. Пищялката е именно тип драйвер за високоговорителите, произвеждащ най-високия честотен обхват. Другите два главни драйвера са ниско и средночестотни.

По принцип драйверът движи гъвкавият конус, или диафрагмата, както е още познат напред-назад с висока скорост, за да произведе звукови вълни. Диафрагмата е изработена най-често от хартия, пластмаса или метал и е прикрепена към широкия край на окачването. Окачването, наричано още съраунд, е гъвкава метална скоба, която позволява на конуса да се движи.

То е свързано с кошницата, която е всъщност металната рамка на водача. В тесния край на конуса има гласова намотка, която се закачва към кошницата посредством гъвкав метален пръстен, който позволява намотката да се движи напред и назад, придържайки я същевременно на място.

Разликата между пищялката, разработена под формата на двойка високочестотни говорители за кола и другите два типа драйвери, се състои главно в размера. Нискочестотният високоговорител е най-големият тип драйвер, предназначен да произвежда звуци с ниска честота. В същото време пищялките са много по-малки и произвеждащи звук с най-високи честоти.

В този ред на мисли, не е изненадващо, че средночестотния говорител покрива спектъра между пищялката и нискочестотния говорител. Размерът на пищялките определя честотата, защото, за да създава вълни с по-висока честота, диафрагмата трябва да вибрира по-бързо. За големия драйвер е прекалено трудно да вибрира с нужната бързина, за да генерира звука, създаван от пищялката.

Стерео системите в автомобилите обикновено разпределят своите електрически сигнали на различни честоти, така че всеки от трите типа драйвери да поеме частта, отговаряща на неговите параметри. Драйверите от всеки тип обикновено са интегрирани в един общ корпус.

За да получите висококачествен, висок саунд, използвайки стерео система с ограничени възможности, можете да инсталирате високочестотните пищялки за тонколони, представени на тази страница на продуктовия ни каталог. С отлични параметри и максимално улеснена интеграция, звукът, който ще чувате, докато пътувате ще задоволи всичките ви очаквания.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By OpenCart.
MolMarket © 2022